Adósságkezelő csomag

Legjobb orvosság a megelőzés

Adósság megelőzés: Legjobb orvosság a megelőzésAdósságkezelő csomagunkat kifejezetten a kis-és középvállalkozások részére állítottuk össze, abból a célból, hogy ugyanolyan eséllyel vegyenek részt az üzleti életben, mint a nagyvállalkozások. Javasolt és célszerű minden egyes üzleti kapcsolatot úgy kezelni, mint amely elve magában hordozza a követelés keletkezésének veszélyét. Minél több információd van az üzleti partneredről, annál hatékonyabban csökkentheted a nemfizetés, vagy a jelentős késedelemmel történő fizetés veszélyét. A vállalkozásod léte múlhat azon, hogy mennyi figyelmet fordítasz az üzleti partneredre, az üzleti partnered fizetési fegyelmére, milyen adósságkezelő eszközöket és módszereket alkalmazol.

7 + 1 problémádat oldja meg az adósságkezelő csomag

 1. Aktuális céginformáció üzleti partnered cégéről »
 2. Adósfigyelés »
 3. Csődfigyelés »
 4. Változásfigyelés »
 5. Kapcsolt vállalkozás felderítése »
 6. Fizetési fegyelem javítása »
 7. Lejárt követelésed kezelése »
 8. +1 Elektronikus úton tájékozódhatsz ügyeid állásáról »

Mit kapsz az adósságkezelő csomagban?

 1. Üzleti partnered cégének aktuális céginformációit

  Biztosan tudod, hogy kivel fogsz üzletet kötni? Valójában létezik a cég, és valójában az a vezetője, aki annak mondja magát? Hogyan fogod beazonosítani később, ha nem tudod hitelt érdemlően a cégjegyzékszámát, adószámát?

  Az adósságkezelő csomag keretében ehhez minden elérhető információt megadunk neked, hogy a vállalkozásodat minél kisebb kockázatnak tedd ki.

 2. Adósfigyelés

  Biztos vagy abban, hogy akivel üzletet kötsz, az fizetőképes? Biztos vagy abban, hogy nincs tartozása más cég vagy esetleg az APEH felé? Biztosan tudod, hogy nem indítottak ellene végrehajtási eljárást lejárt tartozás miatt? Figyelemmel tudod kísérni az üzleti kapcsolatotok teljes időtartama alatt, hogy nem keletkezik-e adóssága mások felé, ezzel veszélyeztetve azt, hogy Te megkapd a pénzed?

  Ezt is elvégezzük helyetted az adósságkezelő csomag keretében. Megnézzük a rendelkezésünkre álló adatbázisban, hogy van-e üzleti partnereddel/leendő üzleti partnereddel szemben követelés, és az üzleti kapcsolatotok, illetőleg a szerződésünk teljes időtartama figyelemmel kísérjük a rendelkezésünkre álló adatbázis alapján fizetési fegyelmét. Haladéktalanul tájékoztatunk, ha negatív információ jut a tudomásunkra.

 3. Csődfigyelés

  Keletkezett már veszteséged azért, mert adósodat időközben felszámolták, csődeljárást indítottak ellene, vagy végelszámolás következtében megszűnt, Te azonban nem is tudtál erről? Vagy amikor kézhez vetted az értesítést az eljárások megindításáról, már lejárt az a határidő, hogy hitelezőnek bejelentkezzél, hogy esetleg később majd megkapd a pénzed?

  Megoldjuk ezt a problémádat is, figyeljük helyetted az adósságkezelő csomagunk keretében. Haladéktalanul tájékoztatunk, ha üzleti partnered/leendő üzleti partnered ellen felszámolási eljárás, végelszámolási eljárás, vagy csődeljárás indult. Ezáltal lesz lehetőséged és időd megfontolni azt, hogy bejelentkezel-e hitelezőnek azért, hogy később esetleg megkapd a pénzed.

 4. Változásfigyelés

  Kerültél már abba a helyzetbe, hogy amikor elküldted a számlát, és úgy érkezett vissza, hogy „a címzett elköltözött, nem kereste, az adott címen nem található”? A szerződés megkötése és a fizetési határidő lejárta közötti időszakban megváltozott az ügyvezető személye, vagy a tulajdonosi kör, esetleg tőkeleszállítás történt és Te erről nem is tudtál?

  Figyelemmel kísérjük helyetted üzleti partnered cégében bekövetkező változásokat, és ezekről haladéktalanul tájékoztatunk az adósságkezelő csomag keretében. Így pontosan tudni fogod a számla kiállításakor, hogy hova küldjed, ki a cég új ügyvezetője, tulajdonosa, tehát kikkel kell felvenned azért a kapcsolatot, hogy kifizessék a pénzed.

 5. Kapcsolt vállalkozás felderítése

  Kezedben van az üzleti partnered cégének cégkivonata, megvan a hiteles információd arról, hogy nem indult ellene felszámolási eljárás, csődeljárás, végrehajtási eljárás, nem áll végelszámolás alatt, sőt még lejárt tartozás fennállását sem jelezte senki.

  Tudod ezekből az adatokból az ügyvezető/ügyvezetők, vagy a tulajdonos/tulajdonosok „céges előéletét”? Meg tudod állapítani azt, hogy az ügyvezetőnek/ügyvezetőknek, vagy a tulajdonosnak/tulajdonosoknak ezen kívül mennyi cége van, vagy mennyi céget alapítottak az évek során? Meg tudod állapítani azt, hogy ezeknek a cégeknek mi lett sorsuk: tisztességesen működnek-e még, vagy közben felszámolási eljárást kezdeményeztek velük szemben, esetleg már jelentős összegű adósságot halmoztak fel?

  Megmondjuk Neked az adósságkezelő csomag keretében, ezzel is segítve Téged abban, hogy a lehető legteljesebb mértékben minimalizáljad az üzleti kockázatodat.

 6. Kintlévőség kezelő bélyegző

  Csökkentsd a lejárt követelések kialakulásának veszélyét, előzd meg a késedelmes fizetést vagy nemfizetést! A kintlévőség kezelő bélyegzőt bármikor használhatod szállítói és egyéb számláidon, szerződéseiden, levelezéseiden és egyéb irataidon. Te döntöd el, hogy melyik üzleti partnerednél és az együttműködésetek melyik szakaszában használod. A kintlévőség kezelő bélyegző alkalmazásával nagy sikerességgel megelőzhető a határidőn túli, lejárt követelések nagymértékű kialakulása.

  Használatával hatásosan érzékelteted az üzleti partnereid számára, hogy Te nagy gondot fordítsz a pontos, precíz fizetési fegyelem betartására, úgy hogy közben a közöttetek lévő üzleti kapcsolat is fennmarad.

  Az adósságkezelő csomag keretében ez a szolgáltatásunk hozzájárul a kintlévőségi állományod csökkentéséhez, javítja az üzleti partnereid fizetési hajlandóságát, ezáltal a céged likviditási helyzete javul.

 7. Lejárt követelések kezelése

  Tartoznak Neked? A Te céged pénzügyi helyzetét figyelembe véve jelentős összegű lejárt követelésed van? Már lassan Te sem tudod kifizetni üzleti partnereidet? Meg akarod kapni a jogosan járó pénzedet?

  Problémád megoldásában segítünk! Az adósságkezelő csomag keretében kedvezményes áron érvényesítjük követelésed, annak érdekében, hogy a Te pénzed a Te bankszámládon legyen!

  Követelés kezelés szolgáltatás díjtáblázat - Adósságmegelőző csomag »

 8. + 1. Elektronikus ügyfél tájékoztató rendszer

  Az adósságkezelő csomag keretében ügyfél azonosítót és a jelszót kapsz. Segítségével bárhol és bármikor az interneten keresztül tájékozódhatsz az általad adott egyedi megbízás teljesítéséről. Adminisztrációs felületeden megadhatod, hogy melyik üzleti partnereddel szemben melyik szolgáltatásunkat kéred az adósságkezelő csomagban.

  Megnézheted az általunk kezelt követelésed aktuális helyzetét, melyben minden egyes követelés kezeléséhez tartozó esemény naprakészen rögzítve van. A követelés érvényesítése érdekében megtett minden egyes lépésről – követeléskezelési eseményekről – még aznap egy tájékoztató e-mailt kapsz, így pontosan tudod, hogy aznap munkatársaink milyen lépéseket tettek azért, hogy a jogos követelés összege minél hamarabb a Te bankszámládon legyen.

Az adósságkezelő csomag konkrét tartalma

 Adósságkezelő csomagAdósságkezelő csomag Extra
Aktuális cégkivonat60 cég/12 hó120 cég/12 hó
Adósfigyelés
Csődfigyelés
Változásfigyelés
Kapcsolt vállalkozás felderítése
Kintlévőség kezelő bélyegző1 db/12 hó
Lejárt követelés kezelésekedvezményes konstrukcióban
Elektronikus ügyfél tájékoztató rendszerszerződés hatálya alatt korlátlan használat

Az adósságkezelő csomag díja

A csomag éves konstrukcióban vehető igénybe, azonban ügyfeleink választhatnak a havi, féléves, vagy éves díjfizetési módozat közül.

Új megbízóink részére

Adósságkezelő csomagHavonkénti díjfizetés esetén
(Ft/hó)
Féléves díjfizetés esetén
(11 havi díj)
Éves díjfizetés esetén
(10 havi díj)
18.950 Ft/hó
éves díj:
227.400 Ft
104.225 Ft/félév
éves díj:
208.450 Ft
189.500 Ft/év
éves díj:
189.500 Ft
Kereskedelmi és Iparkamara tagoknak16.950 Ft/hó
éves díj:
203.400 Ft
93.225 Ft/félév
éves díj:
186.450 Ft
169.500 Ft/év
éves díj:
169.500 Ft
Vállalkozó nőknek16.950 Ft/hó
éves díj:
203.400 Ft
93.225 Ft/félév
éves díj:
186.450 Ft
169.500 Ft/év
éves díj:
169.500 Ft
Kereskedelmi és Iparkamara tagok + Vállalkozó nők15.950 Ft/hó
éves díj:
191.400 Ft
87.725 Ft/félév
éves díj:
175.450 Ft
159.500 Ft/év
éves díj:
159.500 Ft

Régi megbízóink részére

Adósságkezelő csomagHavonkénti díjfizetés esetén
(Ft/hó)
Féléves díjfizetés esetén
(11 havi díj)
Éves díjfizetés esetén
(10 havi díj)
16.950 Ft/hó
éves díj:
203.400 Ft
93.225 Ft/félév
éves díj:
186.450 Ft
169.500 Ft/év
éves díj:
169.500 Ft
Kereskedelmi és Iparkamara tagoknak14.950 Ft/hó
éves díj:
179.400 Ft
82.225 Ft/félév
éves díj:
164.450 Ft
149.500 Ft/év
éves díj:
149.500 Ft
Vállalkozó nőknek14.950 Ft/hó
éves díj:
179.400 Ft
82.225 Ft/félév
éves díj:
164.450 Ft
149.500 Ft/év
éves díj:
149.500 Ft
Kereskedelmi és Iparkamara tagok + Vállalkozó nők13.950 Ft/hó
éves díj:
167.400 Ft
76.725 Ft/félév
éves díj:
153.450 Ft
139.500 Ft/év
éves díj:
139.500 Ft

Az árak: az ÁFA-t nem tartalmazzák.

Kereskedelmi és Iparkamara tagok: a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara bármely Területi (megyei vagy városi) Kamarájának tagjai

Vállalkozó nők: az egyéni vállalkozói igazolvánnyal rendelkező nők, illetve a társas vállalkozások vezető tisztségviselői (ügyvezető, üzletvezető)

Régi megbízóink: Azok, akik már rendelkeznek, vagy rendelkeztek az éves adósságkezelő csomag valamelyik konstrukciójára előfizetéssel cégünknél, és az erre vonatkozó szerződésük lejárt, vagy 2007. december 31-ig lejár.

Az adósságkezelő Extra csomag díja

Az extra csomag éves konstrukcióban vehető igénybe, azonban ügyfeleink választhatnak a havi, féléves, vagy éves díjfizetési módozat közül.

Új megbízóink részére

Adósságkezelő Extra csomagHavonkénti díjfizetés esetén
(Ft/hó)
Féléves díjfizetés esetén
(11 havi díj)
Éves díjfizetés esetén
(10 havi díj)
28.950 Ft/hó
éves díj:
347.400 Ft
159.225 Ft/félév
éves díj:
318.450 Ft
289.500 Ft/év
éves díj:
289.500 Ft
Kereskedelmi és Iparkamara tagoknak25.950 Ft/hó
éves díj:
311.400 Ft
142.725 Ft/félév
éves díj:
285.450 Ft
259.500 Ft/év
éves díj:
259.500 Ft
Vállalkozó nőknek25.950 Ft/hó
éves díj:
311.400 Ft
142.725 Ft/félév
éves díj:
285.450 Ft
259.500 Ft/év
éves díj:
259.500 Ft
Kereskedelmi és Iparkamara tagok + Vállalkozó nők23.950 Ft/hó
éves díj:
287.400 Ft
131.725 Ft/félév
éves díj:
263.450 Ft
239.500 Ft/év
éves díj:
239.500 Ft

Régi megbízóink részére

Adósságkezelő Extra csomagHavonkénti díjfizetés esetén
(Ft/hó)
Féléves díjfizetés esetén
(11 havi díj)
Éves díjfizetés esetén
(10 havi díj)
25.950 Ft/hó
éves díj:
311.400 Ft
142.725 Ft/félév
éves díj:
285.450 Ft
259.500 Ft/év
éves díj:
259.500 Ft
Kereskedelmi és Iparkamara tagoknak23.950 Ft/hó
éves díj:
287.400 Ft
131.725 Ft/félév
éves díj:
263.450 Ft
239.500 Ft/év
éves díj:
239.500 Ft
Vállalkozó nőknek23.950 Ft/hó
éves díj:
287.400 Ft
131.725 Ft/félév
éves díj:
263.450 Ft
239.500 Ft/év
éves díj:
239.500 Ft
Kereskedelmi és Iparkamara tagok + Vállalkozó nők22.950 Ft/hó
éves díj:
275.400 Ft
126.225 Ft/félév
éves díj:
252.450 Ft
229.500 Ft/év
éves díj:
229.500 Ft

Az árak: az ÁFA-t nem tartalmazzák.

Kereskedelmi és Iparkamara tagok: a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara bármely Területi (megyei vagy városi) Kamarájának tagjai

Vállalkozó nők: az egyéni vállalkozói igazolvánnyal rendelkező nők, illetve a társas vállalkozások vezető tisztségviselői (ügyvezető, üzletvezető)

Régi megbízóink: Azok, akik már rendelkeznek, vagy rendelkeztek az éves adósságkezelő csomag valamelyik konstrukciójára előfizetéssel cégünknél, és az erre vonatkozó szerződésük lejárt, vagy 2007. december 31-ig lejár.

Adósságkezelő csomag

Az adósságmegelőző csomagunkra itt regisztrálhatsz! A regisztráció beérkezését követően szakértőnk felveszi a kapcsolatot veled az adósságmegelőzés megkezdése érdekében.

Adósságkezelő csomag
Regisztráció adósságmegelőző csomagunkra

Igényed beérkezése után 48 órán belül felveszem veled a kapcsolatot a szerződés megkötése érdekében!

További információ: dr. Hammer Ágnes
Email: hammer.agnes@eandh.hu
Telefon: 06-70-314-9155

Adósságkezelő csomag: Legjobb orvosság a megelőzés

További hasznos olvasmányok a kintlévőség kezelés témaköréből

Adósságkezelő csomag » A hatékony kintlévőség kezelés »

Ajánlatkérés kintlévőség kezelés szolgáltatásra » Fekete statisztika » Fogadalmak »

Kintlévőség tények »

Kintlévőség kezelő bélyegző » Kinek éri meg a Prémium kintlévőség kezelő bélyegző? »

Kinek éri meg a Standard kintlévőség kezelő bélyegző? » Ne legyél áldozat! »

Védekezz a nemfizetés ellen! » Tudtad-e? Hasznos háttérinformációk »

Ingyenesen letölthető e-book: dr. Hammer Ágnes: A kintlévőség kezelés gyakorlata

A kintlévőség kezelés gyakorlata

Ingyenes e-book letöltés

Olvasd el Te is, Töltsd le most!

Alapeszközök és módszerek, amelyek segítségével hatékonyan megelőzheted kintlévőségeid veszélyes mértékű kialakulását. Gyakorlati összefoglaló a vállalkozó nyelvén a kintlévőség kezelés, a követeléskezelés és a követelésbehajtás gyakorlati kérdéseiről.

dr. Hammer Ágnes: A kintlévőség kezelés gyakorlata című munkája most ingyenesen letölthető Adobe Acrobat Pdf formátumban.

Ingyenesen letölthető e-book: dr. Hammer Ágnes: A kintlévőség kezelés gyakorlata »

Ajánlatunkból

---
---

Partnereink

Lemma Coaching - a megoldások oldala Értékesítési Internet Megoldások A külsős marketing menedzser
WinDirect Integrált Vállalatirányítási (ERP) Rendszer
Adósságkezelő csomag: Legjobb orvosság a megelőzés
Adósságkezelő csomag

Kedves !

Köszönjük az adósságmegelőző szogáltatásunk iránti érdeklődésedet.

A regisztrációd feldolgozását megkezdtük.

Hamarosan jelentkezem.

dr. Hammer Ágnes